grubbelochandrafrukter.blogg.se

2013-03-08
19:45:28

Rasister och andra insekter

Som titeln föreslår, så har jag alltid hatat, verkligen hatat rasister. Ifall en person fäller en kommentar som är menad rasistiskt och då menar jag inte på ett skämtsamt sätt, utan helt ärligt hat mot invandrare så blir jag rasande. Jag klarar inte av dessa hatiska vita bortskämda människor.
 
Sverigedemokraterna, var ska jag börja? De påstår att de inte är rasister, att de inte har något emot invandrare, och samtidigt springer de runt med järnrör jagandes en invandrare. De påstår att de inte är rasister, men de säger till komikern Soran Ismail att Sverige inte är hans land. Jag håller med om att rasism förmodligen finns i varje parti, men jag kan inte tänka mig att Lars Ohly eller Fredrik Reinfeldt eller deras närmsta partimedlemmar skulle springa runt i stockholm city med järnrör.
 
Varför blir man rasist? Jag tror att anledningen till att man är rasist är okunskap, isolering. Om man inte har sett världen så kan man inte ens börja förstå alla de olika kulturer som existerar. Jag anser att jag vet mer om hur världen ser ut än de flesta, jag vill inte låta skrytsam men mina föräldrar har alltid menat att det var viktigt att man ska se hur världen ser ut, så därför har jag varit i 17-19 olika länder. Jag har växt upp med tanken om att alla människor är lika värda, och därför är det svårt för mig att förstå hur man kan säga "Men dom där jävla turkarna kommer ju bara hit och stjäl och tar bidrag". Om du levde ditt liv i skräck för att du eller din familj skulle bli skjuten, att en bilbomb skulle explodera och du skulle tappa den världen du kände till, skulle inte du fly till ett fint, stabilt land som Sverige? Om du, när du kommer hit, får ett bidrag på 4000:- för hela din familj att leva på varje månad och du kan inte få ett jobb för att du saknar de fyra sista siffrorna i ditt personnummer, skulle inte du stjäla och jobba svart för att din familj ska må bra?
 
Det är inte fel på invandrarna, det är fel på systemet och det är fel på migrationsverket. Det är fel på människor som skyller på invandrarna som är offer för detta sjuka "ta in folk, kasta ut dem om fem år"-system. Sverigedemokraterna säger att problemet är den enorma massinvandring varje år. Vi tar in 100 000 invandrare varje år, varav kanske 40 000 stannar. Jag anser inte att 40 000 invandrare är något problem, är du utbildad och villig att jobba så finns det mer än nog med jobb att få. Rasister klagar inte om en annan svensk får jobbet de vill ha, men ifall en invandrare får det så får man höra "De gav jobbet till en jävla neger".
 
Som sagt, jag hatar rasister. Och om någon av mina bekanta läser den här bloggen, så berätta för mig om ni är rasister så jag kan säga upp bekantskapen med er.
 
"To travel is to discover that everyone is wrong about other countries" ~Aldous Huxley